Passa al contingut principal

La Cova del Iaio 17/03/19


LA COVA DEL IAIO – “FINAL FELIÇ?” – 17/03/2019


L’eufòria ha durat poc... les expectatives posades en el tub de pressió bufador, s’han esvaït. Hem comunicat pel sostre amb una de sales penjades. La cavitat s’ha remenat prou, però no podem dir que suficient ni que la deixem per acabada. A més a més de les jornades de treball de dissabtes i diumenges, els espeleoxulets, n’han dedicat unes quantes més entre setmana.


Sense anar més lluny, el dilluns passat, Enric, Miquel i Víctor, comptant amb l’inestimable ajuda de Vicent Barraquet, aconsegueixen desobstruir el pas superior comunicant amb la sala.


Aquest diumenge,  Enric, Víctor, Marc i Adolfo, amb el suport de Carlos com equip de superfície, tornem a la cova. Revisem de nou tots els possibles llocs susceptibles de desobstrucció. Tan sols un nou tub molt concrecionat però massa proper a la boca ens crida l’atenció. És aquí on iniciem el treball i ens durarà alguna jornada. La topo, queda pendent com sempre, tot i que tenim un oferiment de Vicent de realitzar-la en mètodes nous i 3D, per descomptat no li direm que no.

 












Sortim aviat perquè Adolfo, volent aprofitar sabates velles “aspalar”, s’ha quedat descalcet com el “Niño Jesus”.



El nostre nou espònsor; ZOTAL ens proveeix de material per matar les puces que diuen que n’hi ha a la boca. Però els sentiments animalistes ens consciencien de no fumigar a perill de matar de fàstics fins i tot les cabres.
Possiblement les picors que hem tingut tots aquests dies, eren per culpa de la invasió de “processionària”, o per falta d’higiene.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

1er RALLY D'ESCALADA TERRES DE L'EBRE

  Bones muntanyeros!! Estem molt orgullosos de presentar-vos la 1 a Edició del Rally d'escalada de les Terres de l'Ebre!  Després de més de 6 mesos de preparació ja podem dir que es una realitat!  Us semblara extrany aque un club d'espeleologia realitze un esdeveniment d'escalada, pero el que ens uneix a totes dues disciplines, al fi i al cap, es la passio per fer el que ens agrada a la muntanya. Tambe ho hem vist oportu, ja que a les Terres de l'Ebre no s'esta realitzant cap concentracio, trobada, cursos d'aquest esport...  Es per aixo que una de les finalitats d'aquest Rally d'Escalada, es incentivar aquest esport d'una manera mes propera als col•lectius de muntanya en uns entorns privilegiats dels que disposem. Agraïr a l'Associació Esportiva Caranord pel seu suport i colaboració amb l'edició i a l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan pel recolzament i cessió d'espais municipals a l'organització i participants. També agraïr

Curs nivell 2 Espeleologia

 Ja està aqui!  Us presentem el curs nivell 2 en Espeleologia del ECT. Aquest curs està enfocat per profunditzar els teus coneixements en l'espeleologia i sobretot per agafar autonomia per realitzar o organitzar les teves sortides d'espeleologia.  Os presentamos el curso nivel 2 en Espeleología del ECT. Este curso está enfocado para profundizar tus conocimientos en la espeleología y sobre todo para tomar autonomía para realizar u organizar tus salidas de espeleología. PER PODER PARTICIPAR S'HA D'EMPLENAR EL SEGÜENT FORMULARI  PARA PODR PARTICIPAR HAY QUE RELLENAR EL SIGUIENTE FORMULARIO <FORMULARIO DE INSCRIPCION> A continuación os facilitamos el programa del curso:  CURSO DE INICIACIÓN A LA ESPELEOLOGÍA NIVEL 2 INSTALACIÓN Y PERFECCIONAMIENTO 19 y 20 - 26 y 27 OCTUBRE PROGRAMA: 1er fin de semana Sábado 19 octubre 9h-14h  presentación del curso y clases teóricas lugar: local espeleoclub CONTENIDO CLASES TEÓRICAS - cartografiá y topografía -geología : el

Fes-te Soci! Federativa 2024!

 Vols ser soci de l'ECT? Bé! La quota són 30€ anuals que es paguen a principis d'any. Només has de fer Bizum a aquest telèfon 639827207 o bé mitjançant transferència bancària al següent número de compte: ES87 2100 0019 4602 0097 6024 posant de concepte el teu nom precedit de 'CUOTA SOCI' (per exemple: Concepte: Jaimito Joroño CUOTA SOCI'). Un cop fet l'ingrés ja formaràs part d'aquest gran equip.💪🏻 Vull federar-me amb vosaltres, com ho faig? Fantàstic! Aleshores juntament amb la quota anual de soci hauràs d'abonar el preu de la federativa escollida, fent Bizum al telèfon o transferencia al compte indicant abans. Com us passo les meves dades personals? Simple! Heu d'emplenar aquest formulari i automàticament quan s'hagi rebut el pagament, gestionarem la vostra assegurança i/o quota de club. <EL PODEU EMPLENAR AQUÍ> Quan tinguem les teves dades t'afegirem als respectius grups de whatsapp perquè estiguis al dia de les novetats i activita