Portadeta

Portadeta

Cova del Iaio 30/03/2019


LA COVA DEL IAIO – 2.0 – 30/03/2019
ENRIC MASCARELL


Aquest cap de setmana pareixia tranquil, Enric, Vicent i Sarai es disposaven a passar un matí topografiant la part ja coneguda de la cova. Al principi tot pareixia normal, Vicent prepara la tablet, la brúixola... Sarai es menja el bocata...fins que entrem. Continuem prenent mides i fent fotografies, com sempre, comentant possibles continuacions. 
Al cap d'una hora més o menys, Sarai ja comença a cansar-se d'estar parada i va a donar una volta per la resta de la cavitat. De cop pregunta si havíem mirat un foradet que semblava continuar a l'última, era una de les incògnites que encara teníem. No s'ho pensa dues vegades i entra. Passen 30 segons i comença a cridar que allí dins hi havia més sales. Vicent deixa la topo i ve cap allí. Sarai ja estava dintre dient que allò era espectacular, que hi havia molta formació, que era molt gran, que encara continuava!!!Jo, Enric, ràpid entro darrere d'ella per la gatera estretíssima i de seguida confirmo el que deia Sarai. Quina sala! Quan entra Vicent l'emoció ens envaeix, comencem a passar sales i més sales fins que arribem a una que ja no continua, però l'emoció no s'acaba. De tornada cap a la primera sala, amb més tranquil·litat ja anem fent alguna foto de la gran quantitat de formacions.


Sarai troba una altra gatera a la primera sala que pareix que va cap avall. Es feia tard i vam començar a sortir. L'equip d'avui érem prou escanyolits però el pròxim dia quan vinguin els veterans... hauran de preparar els martells!
No hay comentarios:

Publicar un comentario