Passa al contingut principal

AVENC CP7

 Bones companys/es, 

Ja fa anys que es van deixar els treballs ''als CPs'' pels nostres veterans. El concepte CP neix al 1985 amb el descobriment del CP.1 i el CP.3. Amb aquestes troballes van seguir les prospeccions per la zona més alta buscant possibles connexions amb aquests. 

La tercera d'aquestes importants troballes va ser el CP.7, que es va explorar al mateix temps que el CP.4 i el CP.6 durant l'any 1987. Potser és la més remota de les 3, ja que l'aproximació i retorn és més intens i també és la que esta més allunyada del parquing. Aquesta es va acabar de topografiar l'octubre del 1987.

L’any 2023 ha estat un any en el que s'ha treballat molt a la zona dels CPs, sobretot a la part alta. S'ha realitzat una ficha tècnica actualitzada del CP-4, s'ha seguit amb el reequipament i exploració del CP-6, s'han realitzat noves prospeccions i s'han realitzat desobstruccions a alguna que altra troballa interesant... i finalment s’ha reequipat l'avenc CP.7 amb motiu de la 2a Trobada Vallinera als Ports.
 

Reequipar aquesta cavitat ha costat 2 jornades. El diumenge 17 de desembre, Pau Otero, 'Raw' i Marc vam poder reequipar gairebé 2/3 parts de la cavitat, fins a la capçalera del p.35. Per horaris i calentament de taladro... vam tenir que deixar la feina, acabant de baixar fins al fons de la cavitat per la intsalació de spits antiga per reconeixer la resta de cavitat i així anotar el material necessari per acabar la feina. 

El dijous 21, Marc i 'Raw' acabem la feina reequipant el p.35. Sense dubte la cavitat val la pena per aquest pou. 

Un cop acabada la feina s'ha realitzat una nova edició de la topografia, marcant les linies de progressió i el material necesssari. 


Esperem que els que us animeu a anar a visitar la cavitat la pugueu disfrutar tant com ho hem fet reequipant-la, el nostre objectiu es deixar les nostres cavitats amb el millor equipament possible. 

No dubteu en contactar-mos, ens faria ilusio saber qui va a fer visita a la cavitat i que ens feu feedback!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

1er RALLY D'ESCALADA TERRES DE L'EBRE

  Bones muntanyeros!! Estem molt orgullosos de presentar-vos la 1 a Edició del Rally d'escalada de les Terres de l'Ebre!  Després de més de 6 mesos de preparació ja podem dir que es una realitat!  Us semblara extrany aque un club d'espeleologia realitze un esdeveniment d'escalada, pero el que ens uneix a totes dues disciplines, al fi i al cap, es la passio per fer el que ens agrada a la muntanya. Tambe ho hem vist oportu, ja que a les Terres de l'Ebre no s'esta realitzant cap concentracio, trobada, cursos d'aquest esport...  Es per aixo que una de les finalitats d'aquest Rally d'Escalada, es incentivar aquest esport d'una manera mes propera als col•lectius de muntanya en uns entorns privilegiats dels que disposem. Agraïr a l'Associació Esportiva Caranord pel seu suport i colaboració amb l'edició i a l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan pel recolzament i cessió d'espais municipals a l'organització i participants. També agraïr

Curs nivell 2 Espeleologia

 Ja està aqui!  Us presentem el curs nivell 2 en Espeleologia del ECT. Aquest curs està enfocat per profunditzar els teus coneixements en l'espeleologia i sobretot per agafar autonomia per realitzar o organitzar les teves sortides d'espeleologia.  Os presentamos el curso nivel 2 en Espeleología del ECT. Este curso está enfocado para profundizar tus conocimientos en la espeleología y sobre todo para tomar autonomía para realizar u organizar tus salidas de espeleología. PER PODER PARTICIPAR S'HA D'EMPLENAR EL SEGÜENT FORMULARI  PARA PODR PARTICIPAR HAY QUE RELLENAR EL SIGUIENTE FORMULARIO <FORMULARIO DE INSCRIPCION> A continuación os facilitamos el programa del curso:  CURSO DE INICIACIÓN A LA ESPELEOLOGÍA NIVEL 2 INSTALACIÓN Y PERFECCIONAMIENTO 19 y 20 - 26 y 27 OCTUBRE PROGRAMA: 1er fin de semana Sábado 19 octubre 9h-14h  presentación del curso y clases teóricas lugar: local espeleoclub CONTENIDO CLASES TEÓRICAS - cartografiá y topografía -geología : el

Fes-te Soci! Federativa 2024!

 Vols ser soci de l'ECT? Bé! La quota són 30€ anuals que es paguen a principis d'any. Només has de fer Bizum a aquest telèfon 639827207 o bé mitjançant transferència bancària al següent número de compte: ES87 2100 0019 4602 0097 6024 posant de concepte el teu nom precedit de 'CUOTA SOCI' (per exemple: Concepte: Jaimito Joroño CUOTA SOCI'). Un cop fet l'ingrés ja formaràs part d'aquest gran equip.💪🏻 Vull federar-me amb vosaltres, com ho faig? Fantàstic! Aleshores juntament amb la quota anual de soci hauràs d'abonar el preu de la federativa escollida, fent Bizum al telèfon o transferencia al compte indicant abans. Com us passo les meves dades personals? Simple! Heu d'emplenar aquest formulari i automàticament quan s'hagi rebut el pagament, gestionarem la vostra assegurança i/o quota de club. <EL PODEU EMPLENAR AQUÍ> Quan tinguem les teves dades t'afegirem als respectius grups de whatsapp perquè estiguis al dia de les novetats i activita