Passa al contingut principal

CALENDARI 2023

 


Bones companys/es

Desde el ECT pensem que amb els grans projectes que tenim per als pròxims anys, es necesari el perfeccionament tècnic de tots nosaltres, per això hem preparat un calendari formatiu i d'activitats que ens ajudarà pujar el nostre nivell personal i per conseqüència el col·lectiu.


Aquest calendari no sería posible sense els Directors i monitors que organitzen cada formació, moltes gràcies companys.

Quan s'aproximen els cursos anirem publicant la informació i el formulari d'inscripció. 

El socis de l'Espeleo Club Tortosa i el membres del Grupo de Exploración Vallina tindràn prioritat en l'inscripció. 

Esperem la vostra participació i poder-mos trobar moltes vegades el próxim any.

Volem agraïr també als nostres col·laboradors per la seva confiança en nosaltres.

SALUT I MOLTA ESPELEO!!


----CASTELLANO----


Buenas compañeros/as,

Desde el ECT pensamos que con los grandes proyectos que tenemos para los próximos años, es necesario el prefeccionamiento técnico de todos nosotros, por eso hemos preparado un calendario formativo y de actividades que nos ayudará subir nuestro nivel personal y por consecuencia colectivo. 

Este calendario no sería posible sin los Directores y monitores que organizan cada formación, muchas gracias a compañeros.

Cuando se aproximen los cursos iremos publicando la información y el formulario de inscripción. 

Los socios del Espeleo Club Tortosa y los miembros del Grupo de Exploración Vallina tendrán prioridad en la inscripción. 

Esperamos su participación y poder encontrarnos muchas veces el próximo año. 

Queremos agradecer también a nuestros colaboradores por su confianza en nosotros.

¡¡SALUD I MUCHA ESPELEO!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avenc CP.3 // 01-05-2021

  Avenc CP. 3 - Avenc de la Solana o del Mort. [01-05-2021] Sortida al CP3 amb companys de del club i de la UEC Tortosa. Quedem a les 9 del matí al pàrquing del barranc de Lloret (9.15 per als tardons). Ens organitzem el material conjunt i comencem a caminar. L’aproximació son mes o menys 3 km durs sobretot després del salt de Cova Pintada. L’última pujada per la tartera et fa arribar bufant a la bova del avenc..... Tot i així el lloc és preciós i les vistes compensen l’esforç de lluny. Powered by Wikiloc Un cop a la boca fem un mos i cap avall!  Ens sorprèn que dintre la cavitat xorra aigua per tot arreu, Vicent i Sarai que han estat múltiples vegades a aquesta cavitat comenten que no l’havien vist mai així. Primer visitem la via de la sala Gran, la sala més gran dels Ports. Les dimensions d’aquesta sala són espectaculars.... i visitem la sala del curset i la sala del Llac, aquest ple del tot. Després ens disposem a acabar de topografiar les incògnites d’un parell de gateres que es

Calendari 2024!

 

Avenc C.P.4

PODEU TROBAR UNA CRÒNICA MÉS RECENT I AMB UNA FICHA TÈCNICA ACTUALITZADA ---> AQUI <--- Aquest finde passat, els 'espeleoxulets' (Alba, Marc, Maria, Victor i Enric) ens vam reagrupar per tornar a iniciar l'activitat espeleològica.  Després de meditar les possibles cavitats vam decidir-mos per fer el CP4. El primer contratemps va aparèixer al primer pou, ja que ens vam deixar de instal·lar un speed, pero entre Maria i Marc amb paciencia ho vam poder arreglar.  A continuació unes gateres fins una bifurcació, on ens vam desviar  a una saleta que no continua. Un cop retrocedit comencem a baixar pels pous estrets fins a una finestra, un dels passos més tècnics i molt xulo.  Aquí per desgracia Enric va tenir que marxar i no va poder fer fons... compromisos familiars.  A partir d'allí vam baixar per la via ràpida fins -100m.  Després de fer un mos i recuperar forces.... Amuuuuuunt! Les noies que anaven les primeres van pujar ben rapidet, Marc que portava Mac