Portadeta

Portadeta

ESPELEOXULETS 01/12/2018


ESPELEOXULETS  - 01/12/2018

Fa dos anys de l’última entrada al blog. La darrera exploració al Forat del Toll, amb derrota inclosa, ens va deixar exhausts i desanimats.
L’envelliment del club i dels seus membres, fa que les altes i baixes siguin constants i estigui difícil muntar un equip de treball seriós. De totes maneres, a les sortides de prospecció, amb esmorzar inclòs, i a les reunions dels dimecres, amb sopar inclòs, encara en som un bon grapat.
L’aparició d’un grupet de joves de 20 anys, amb moltes ganes però poca experiència, alguns auto-didàctes i altres fills de veterans del club, ens ha fet despertar de l’ensopiment.
Els “Espeleoxulets” és com s’autodenominen: Enric, Miquel, Víctor, Marc, Ricard, Miro, Ferran i Albert, han acudit a nosaltres amb ganes d’aprendre i ràpid.


En poc temps, els hem dissenyat un minicurs intensiu, fins finals d’any. Al 2019 si decideixen quedar-se al club, el curs ja serà de perfeccionament i les exploracions amb més dificultat.

Fins ara, una llarga teòrica i exploracions i pràctiques a Cova Cambra, Av.del Salany, Algars II, Av.del Grèvol i Av.de la Cursa, els ha fet aprendre la tècnica  bàsica, i enfangar-se fins al coll.


El compromís dels veterans del club amb ells és ferm i creiem que encara els podem transmetre i ensenyar  molt. Cal recordar que encara tenim a les nostres files, monitors i instructors de l’Escola Catalana d’Espeleologia. Encara que amb el títol de “ex” . !! estem vius ¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario