Portadeta

Portadeta

RESACON EN ANDORRA


“RESACÓN EN ANDORRA” – LA MASSANA 30-01-02/10/2016 –

 

L’Espeleologia és un esport d’equip. Al llarg dels anys, i de formar molts equips, hem fet molt bons amics i també algun enemic, perquè no dir-ho.

Els amics i bons amics, ens anem fent grans, i a partir dels 50 vam iniciar el cel·lebrar-ho junts amb un cap de setmana “non-stop”, multi aventura-cultural.

Ara, tocava cel·lebrar els 60 anys d’en Carlos, el nostre etern president.

Dos mesos abans, al grup de Wassap, creat per a l’ocasió: “Resacón en Andorra”, van començar a sortir iniciatives cada cop més rocambolesques per fer i on anar.

Per fi, el primer cap de setmana d’octubre i Andorra són la data i el lloc escollit.

L’Hotel Marco Polo de La Massana, ha suportat la nostra presència pel mòdic preu de 17€ nit/esmorzar.

 

Catorze bèsties roncadores, menjadores i bevedores com: Toni S., Toni A., Sergi, Ricardet, Sisquet, Sisco, Ricardet II, Andreu, Albert, Ramon, Pepe, Xarli, Adolfo,  Carlos, hem format l’equip aquest any, amb absències notòries.
 
 

El dissabte, jornada dedicada a Naturlandia i “shopping”. Encara algú no ha entès el que entrava amb el tiquet que vam comprar, El Tobotronc amb Poni, la tirolina amb Poni, el tir a l’arc al Poni.
 
 

A la nit, el sopar d’aniversari amb pastel, bufada d’espelmes i regals. La Marçela II, néta de la Marçela I, ens va acompanyar tota la velada.
 

 

El que vam estalviar en dormir, ho hem petat amb menjar. No hem perdut cap àpat inclòs el berenar.
 

 

El diumenge fi de festa al kàrting. Els més boixos “pole position”, els dos Ricards.
 
 

Ara fins als propers 50 ó 60, no toca. Tots recordarem aquesta festa, fins i tot el Poni de Pepe amb llàgrimes als ulls.

No hay comentarios:

Publicar un comentario