Portadeta

Portadeta

Forat del Toll 16/10/16


FORAT DEL TOLL – PICA I TAPA – 16/10/2016

 

Amb aquesta sessió completa de desobstrucció, hem netejat tot el material d’enderroc que havia caigut dintre, inclòs algun bloc gran. Han estat cabassos i cabassos de petit reble i alguna pedra més.
 

 

Ja estem dintre, o això pensem, hem arribat on ens havíem proposat des d’un inici, però un bloc solt existent ens impedeix visualitzar el conducte. Sembla que no és un tub de pressió per on surt l’aigua, sinó que aquesta aprofita la mateixa escletxa del plegament per aflorar a l’exterior.
 

 

La dura jornada trafegant pedres no ha estat absenta d’estonetes de veritable “cachondeo”... Carlos fent fotos artístiques, com veureu, amb la nova màquina  i maleint-nos esquivant les pedres que sortien de dintre. Adolfo, ens ha sorprès i enlluernat amb el seu mega-frontal xinès en fallar-li el seu del casc. Ramon, ha tingut algun problema en lligar el bloc amb un cordino i ha acabat fent un nus de sabata. Pedro, amb la seva nova ruta de retorn a casa, ens ha fet donar més de mitja hora de volta, això sí, hem gaudit del paisatge.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ara, l’objectiu és treure el bloc. El millor serà arribar fins a ell amb l’UNEO, clavar-li un autorroscant i muntar un polipast per arrossegar-lo fins fora.

 
 
 
 
 
Com som tots més o menys  majors d’edat, finalitzem la jornada amb una merescuda canya i tapa.
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario