Portadeta

Portadeta

ANY SABÀTICABRIL /15 – JULIOL/16 “ANY SABÀTIC”

L’abril del 2015 realitzàvem l’última exploració seriosa a l’Avenc de l’Arion a Godall.
Tot un seguit de problemes personals, laborals, físics i psíquics, ens van fer alentir l’activitat als pocs espeleos actius que quedaven.
Si més no, puntualment, es van realitzar activitats de prospecció i exploració per no rovellar-nos del tot.
Al juliol d’enguany, ens proposem reiniciar l’activitat i com no pot ser d’altra forma en nosaltres, ho fem amb el dinar del soci.
Atrets per saber què passava al club o per la convocatòria d’un bon dinar “espeleo-cultural”, aconseguim reunir-nos quasi cinquanta socis de diverses generacions.
A les 10 h del matí, ens concentrem a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, per iniciar la jornada. Primer, amb la xerrada al Centre d’Interpretació d’Art Rupestre i després la visita guiada als Abrics de l’Ermita. Amb tres hores, vàrem poder amarar-nos de cultura i art Rupestre tot marejant al guia amb tota mena de preguntes referents al Sr. Rupérez el pintor.Figures com el  Bruixot Faldut” o eI El Cérvol de l’Abric, han quedat impregnades a les nostres retines. Bé, potser no a les de tots, per què n’hi havia algun que confonia les cagades de colom a la paret amb figures de caçadors.
El dinar, una espectacular fideuà i paella, bon vi, sorteig de regals i samarretes van fer d’aquesta jornada un bon reinici d’activitat. Això sí, respectant les properes vacances d’agost.

No hay comentarios:

Publicar un comentario